SCHIPHOL TAXI LAND

Vervoert u door heel Nederland.

Schiphol Taxi Land is Goedkoop Schipholtaxi vervoer

Schiphol Taxi Vervoer

--- Reserveer online in 3 makkelijke stappen ----


Stap 1: Vul uw postcode in en bekijk vrijblijvend uw prijs.

Stap 2: Bent u het eens met de prijs? Vul uw gegevens verder in.

Stap 3: Verstuur en krijg een officiële bevestiging.

   

Landelijke dekking Schiphol Taxi vervoer.


Taxi Goedkoop Naar Schiphol, oftewel Schiphol Taxi Land is een bedrijf wat zich in het luchthaven taxi vervoer gespecialiseerd heeft om zo pure service en kwaliteit te kunnen bieden. Bij ons werken alleen enthousiaste medewerkers die hun sporen in de chauffeursbranche ruimschoots hebben verdiend. Punctualiteit en veiligheid zijn belangrijke pijlers binnen ons vervoersbedrijf. Onze chauffeurs hebben passie voor hun vak. Ze kennen het Nederlandse wegennet op hun duimpje, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel, beschikken over goede communicatieve en contactuele eigenschappen en zijn honderd procent klantgericht. Naast kundige mensen beschikt Schiphol Taxi Land over een goed geoutilleerd wagenpark, zodat u zich comfortabel kunt laten vervoeren. Er is voldoende ruimte voor uw bagage. Zowel zomers als ’s winters is de temperatuur in onze wagens aangenaam.


Eigen taxi, geen deel taxi.


Privé taxi naar Schiphol.Klanten alleen op tijd van en naar de luchthaven rijden is wat Schiphol Taxi Land betreft niet voldoende.
De drive van onze medewerkers om net dat beetje meer te bieden, maakt van ons bedrijf een unieke organisatie. De persoonlijke aandacht van onze vriendelijke chauffeurs, die gewend zijn om op een prettige manier met mensen om te gaan, wordt door onze klanten erg gewaardeerd.


Voor 1 tot 8 personen geen prijsverschil.


Met onze Schipholtaxi service rekenen wij van 1 tot 8 personen geen prijsverschil. U weet bij ons waar u aan toe bent. Niet alleen als het gaat om prettig, veilig en op tijd reizen, maar ook wat betreft de financiën. Via de postcodegenerator op onze site kunt u vooraf direct de prijs bereken voor vervoer van en naar Schiphol. Aan de hand van uw vluchtnummer en vertrekdatum plannen wij de rit van huis tot luchthaven en gewenst van luchthaven naar huis. Dit allemaal voor een zeer scherpe, vaste prijs. Zo komt u achteraf nooit voor financiële verrassingen te staan. Ook voor alle andere ritten, bijvoorbeeld naar luchthavens in België of Duitsland of van adres naar adres kunt u vooraf een offerte aanvragen via onze website.
Wat betreft de betaling bieden wij u verschillende mogelijkheden: van contant tot betalen met creditcard of pinpas. Mocht u bedrijfsmatig reizen dan is het vanzelfsprekend geen enkel probleem om op rekening te rijden.


Geen verborgen of extra kosten.


Als Schiphol Taxi Land hechten wij grote waarde aan feedback van onze klanten.
Om onze dienstverlening continu up to date te kunnen houden zijn uw opmerkingen en suggesties van groot belang. We stellen het op prijs als u laat weten wat u van ons bedrijf en onze werkwijze vindt. Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Klanten die met een glimlach onze taxi verlaten, daar doen we het voor!


Zonder zorgen op reis.

Geen dure parkeer en file problemen.

Geen gezoek en gesleep met koffers.

Geen extra kosten voor grote bagage.

Schiphol Taxi service van begin tot eind.


Onze service begint op het moment dat u de boeking plaatst. Wij houden van goede communicatie en bereikbaarbaarheid. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd bellen of mailen. De chauffeur staat er ten allen tijde op tijd, zodat u op geen enkele wijze vertraging oploopt. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben allemaal passie voor hun vak. Met de taxi naar Schiphol hoeft dus geen luxe te zijn, want bij ons is taxivervoer betaalbaar.


Ook voor zakelijk taxivervoer.

Op rekening rijden mogelijk op aanvraag.


Vliegt u vaker voor de zaak, dan kunt u bij ons uiteraard op maandelijkse factuur rijden.
enkele voorwaarden die wij aan deze service stellen is dat u minimaal 2 ritten per maand boekt bij ons.
Wilt u éénmalig bij ons met de taxi naar Schiphol, dan is dit mogelijk mits u de factuur vooraf ritaanvang betaald.
Uiteraard kunt u ook met Cash, Pin of Creditcard betalen. Elke chauffeur kunt u een betalingsbewijs meegeven voor de administratie.