SCHIPHOL TAXI LAND

Vervoert u door heel Nederland.

Schiphol Taxi Land is Goedkoop Schipholtaxi vervoer

Schiphol Taxi Vervoer

--- Reserveer online in 3 makkelijke stappen ----


Stap 1: Vul uw postcode in en bekijk vrijblijvend uw prijs.

Stap 2: Bent u het eens met de prijs? Vul uw gegevens verder in.

Stap 3: Verstuur en krijg een officiële bevestiging.

   

Annuleren:


Annuleren kan alleen binnen 24 uur voor aanvang ritopdracht of binnen 2 uur nadat de opdracht bij ons is binnen gekomen. Per e-mail geldt hiervoor de dag/tijd vermeld op de bestelling. Mist u uw vlucht, meld dit dan direct. Staat de chauffeur al op Schiphol, dan zijn wij genoodzaakt door de gemaakte kosten het volledige bedrag te rekenen/factureren.

Terugkomst op Schiphol:


In geval van vertragingen kunt u er op rekenen dat wij deze nauwlettend in de gaten houden. Na aankomst op Schiphol dient u na landing, zo snel mogelijk uw mobiele telefoon aan te zetten zodat de betreffende chauffeur contact met u kan opnemen. Indien u met een andere vlucht terugkeert op Schiphol, dan dient u dat tijdig aan ons door te geven.

Heeft u de verkeerde gegevens doorgegeven op het boekingsformulier die van essentieel belang zijn voor ons bij uw terugkeer op Schiphol, zoals een correct mobiele nummer, vluchtnummer of verkeerde datum aankomst Schiphol.
In deze gevallen verliest u al het recht op vervoer en of compensatie van welke aard dan ook.

Wij zullen er alles aan doen om dit te voorkomen, maar wij kunnen niet zomaar een taxi sturen met foute gegeven. Ervaring heeft geleerd dat dit vaker fout gaat, dan goed.

U bent zelf verantwoordelijk voor het correct invullen van het boekingsformulier, indien er een taxi staat terwijl deze niet nodig is, maar wel is aangevraagd zult u het volledige bedrag moeten betalen.


Wachttijd:


Wij gaan uit van een wachttijd van 45 minuten na landing van het vliegtuig, dit is in de prijs inbegrepen, daarbuiten wordt er 10 euro per kwartier in rekening gebracht.

Betalingswijze:


Wij accepteren credit-cards zoals Visa, Eurocard Mastercard en pin.
Als u van deze betaalwijze gebruik wilt maken dan dient u dit aan te geven op het boeking formulier.
U kunt natuurlijk ook contant betalen.
Op rekening rijden is mogelijk voor bedrijven die vaker van onze diensten gebruik willen maken.
U ontvangt dan een maandelijkse factuur.

Privacy bescherming:


Schiphol Taxi land houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen. Nimmer zal Schiphol Taxi land uw persoonsgegevens aan derden doorgeven en derhalve voor een adequate bescherming zorgdragen.

Tot slot wenst Schiphol Taxi land u een goede reis.


Heeft u nog verdere vragen met betrekking tot de voorwaarden.
Vraag naar Piet van Halderen