• Schiphol Taxiland

  Reserveer uw taxi
 • Schiphol Taxiland

  Reserveer uw taxi

Onze diensten

 • Vaste ritprijs
 • Geen extra kosten
 • 24/7 beschikbaar
 • Uitstekende service
 • Passend vervoer
 • Zakelijk en particulier
 • Offerte op aanvraag

Uitstekende service

Schiphol Taxiland biedt 24/7 passend vervoer van en naar Schiphol. U betaalt een vaste ritprijs zonder extra kosten en bent verzekerd van een uitstekende service. En uiteraard zijn onze chauffeurs gegarandeerd op tijd en bent u verzekerd van een luxe privétaxi.


Het is ook mogelijk om een losse rit te reserveren van of naar een andere locatie.


Aan de hand van uw vluchtnummer en vertrekdatum plannen wij de rit van vertrek naar bestemming. Voor alle andere ritten, zoals naar luchthavens in België of Duitsland of van adres naar adres, kunt u vooraf een offerte aanvragen. 


Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden: contant, creditcard of pinpas. Mocht u bedrijfsmatig reizen dan is het vanzelfsprekend geen enkel probleem om op rekening te rijden.

Zakelijk vervoer

"Ik vind het niet alleen gezellig om mensen te spreken maar ook om de extra service te leveren waardoor zij op een prettige wijze op hun bestemming aankomen."  chauffeur Piet van Halderen

Reserveer uw taxi

Maandelijkse factuur

Vliegt u vaker voor de zaak, dan kunt u bij ons op maandelijkse factuur rijden. Enkele voorwaarden die wij aan deze service stellen is dat u minimaal 2 ritten per maand boekt bij ons.

Op rekening rijden is mogelijk op aanvraag.

Losse rit

U kunt ook kiezen voor een losse rit. Uiteraard kunt u met cash, pin of creditcard betalen. De chauffeur levert een betalingsbewijs meegeven voor uw administratie.

Zakelijke voordelen

Naast de vaste ritprijs betaalt u geen aanvullende kosten. Wij rekenen geen annuleringskosten als wij niet onderweg of op locatie zijn.

Onze chauffeurs

Bij ons werken alleen enthousiaste medewerkers die hun sporen in de chauffeursbranche ruimschoots hebben verdiend. Punctualiteit en veiligheid zijn belangrijke pijlers binnen ons vervoersbedrijf. Onze ervaren chauffeurs zijn servicegericht en hebben een passie voor hun vak.

Zij kennen het Nederlandse wegennet op hun duimpje, hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel, beschikken over goede communicatieve en contactuele eigenschappen en zijn honderd procent klantgericht.

Ons wagenpark

 Wij bieden te allen tijde passend en luxe vervoer. Wij beschikken over een goed geoutilleerd wagenpark en onze luxe auto’s zijn uitgerust met airco, navigatiesystemen en lederen bekleding.
Er is voldoende ruimte voor uw bagage zonder dat hier extra kosten aan verbonden zijn.